LA BOTIGA DEL TROS, NOVA BOTIGA A VILAFRANCA!

set. 27, 2021 | Notícies | 0 comentaris

El passat 17 d’agost vàrem obrir les portes del nou espai de venda directa d’El Tros, al barri de Molí den Rovira de Vilafranca del Penedès. A part de ser el nostre magatzem logístic, hem habilitat una botigueta on podeu trobar fruites i verdures de temporada, llavors, cereals, fruits secs, llegums, infussions, aigua en envàs retornable, vins i espumosos, melmelades, conserves, oli d’oliva, germinats, bolets, sucs de fruita… i cada vegada més productes! Tot, com sempre, producte ecològic, de temporada, de collita pròpia i d’altres productors del territori (producte de proximitat).

On ens trobareu?
Som al
C/ Sarriera, 48 – Vilafranca del Penedès
De dimarts a divendres
9.30-13h
17-20h

Els dissabtes, com sempre, ens trobareu al Mercat de Vilafranca i al Mercat de la Terra de Slow Food Barcelona.

Tenim ganes de veure-us. Us esperem!

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades