Blog

Consulta aquí el
calendari de temporada

PRESENTACIÓ DEL CALENDARI DEL BON CONSUMIDOR 2022 A LA BOTIGA DEL TROS!

PRESENTACIÓ DEL CALENDARI DEL BON CONSUMIDOR 2022 A LA BOTIGA DEL TROS!

El proper dijous 9 de desembre de 2021, a les 19h, tindrà lloc la presentació del Calendari del Bon Consumidor 2022 de la mà del Col·lectiu Eixarcolant a La Botiga del Tros. Eixarcolant es dediquen, d'una manera molt resumida, a la difusió i recuperació de varietats silvestres comestibles i així com també de varietats tradiconals d'horta, i també a la difusió de pràctiques sostenibles en...

més informació
LA BOTIGA DEL TROS, NOVA BOTIGA A VILAFRANCA!

LA BOTIGA DEL TROS, NOVA BOTIGA A VILAFRANCA!

El passat 17 d'agost vàrem obrir les portes del nou espai de venda directa d'El Tros, al barri de Molí den Rovira de Vilafranca del Penedès. A part de ser el nostre magatzem logístic, hem habilitat una botigueta on podeu trobar fruites i verdures de temporada, llavors, cereals, fruits secs, llegums, infussions, aigua en envàs retornable, vins i espumosos, melmelades, conserves, oli d'oliva,...

més informació
UNTABLE DE RAVANETS I POMA

UNTABLE DE RAVANETS I POMA

Abans de deixar que algo se faci malbé, dona-li la volta! Ens van sobrar molts manats de ravanets del mercat (de vegades els càlculs no surten) i no teniem prou boques per tants! Així que, a

més informació
PURÉ DE PATATA I MAITAKE

PURÉ DE PATATA I MAITAKE

De gust molt intens i sabrós, és un acompanyament ideal per a infinitat de plats. I, no és per res, però… està boníssim!! En aquest cas el vam fer servir d’acompanyament d’una hamburguesa

més informació
PAELLA DE VERDURES D’HIVERN

PAELLA DE VERDURES D’HIVERN

De paelles en pots fer una barbaritat de diferents, i de verdures també… Potser estem més acostumats a fer un bon sofregit (amb el seu pebrot, tomàquet natural, ficar-li carbassó…), però

més informació
MOSTASSA CASOLANA

MOSTASSA CASOLANA

Els nostres productors de mostassa ens han passat els seus trucs màgics! El Josep i la Maria ens expliquen com fer mostassa! Aqui teniu la recepta, i també podeu veure un video explicatiu (d

més informació
0
El meu cistell