COMUNICAT: COMIAT DEL SERVEI DE CISTELLES

set. 25, 2023 | Notícies, Sense categoria | 0 comentaris

Bon dia família,

Com us vàrem estar comentant aquests últims dies, al Tros estan succeint un seguit de coses que mos han fet replantejar el que estàvem fent fins ara… Havíem adoptat unes quantes mesures, però un cop establertes hem tingut un parell més de notícies que mos han obligat a prendre la següent decisió.

Se mos fa molt difícil, mos fa molta pena, no sabem amb certesa que sigui la opció més adient ó no… en un moment en que te ve tot tant sobtat i quan fiques tant d’amor en algo, quan el cap i els sentiments se barregen, mai saps si realment estàs fent el correcte. La qüestió és que, de tot l’equip que formàvem aquest projecte fins fa poc, per moltes circumstàncies de la vida, ha quedat tant reduït que no podem assumir tota la feina que estàvem fent fins ara, ni a nivell humà ni a nivell econòmic.

És per açò que, per molt greu que mos sap, aquesta setmana del 25 al 30 de setembre serà la darrera que farem cistelles, la darrera que podreu rebre comandes. No és un tancament definitiu del web, però no podem assegurar que puguem oferir aquest servei com fins ara i, en cas que fos així, quan podrà ser. Qualsevol canvi se us comunicarà per a que pugueu prendre les vostres pròpies decisions i valorar què voleu fer.

No mos ho volem prendre com un comiat, de fet continuem tenint la botiga oberta i continuem fent els mercats dels dissabtes a Vilafranca i Barcelona, allà ens trobareu de ben segur! Però si que mos fa moltíssima pena tancar, en certa manera, una etapa tant llarga i que a tanta gent meravellosa mos ha fet conèixer, us podem assegurar que ha sigut un veritable plaer poder oferir-vos aquest servei que sempre hem mirat que us arribés amb tot l’amor que hi fiquem –des del camp, fins a l’entrega-.

Continuarem treballant de valent per a fer-vos arribar les nostres collites i les dels productors amb els que fa tants anys que hi confiem. Ara mateix no serà pel web… però noltros continuarem al peu del canó, l’horta no s’atura!

Infinites gràcies per la vostra confiança i el vostre amor… en definitiva, per tot. No se pot descriure el sentiment d’agraïment i nostàlgia que sentim en aquests moments.

Salut i agroecologia, per sempre!

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades