comunicat: Canvis en el funcionament de la compra online

set. 12, 2023 | Notícies | 0 comentaris

El Tros d’Ordal ens trobem en un moment un tant delicat. En aquest darrer any han anat succeïnt moltes coses que volem pensar que eren proves a superar i per fer-nos més forts per tirar endavant… però no paren de passar coses! En aquesta última temporada, sobretot, hi han hagut un cúmul de situacions que han fet que mos haguem de replantejar com continuar endenvant amb el projecte. Acumulacions de baixes, gent que ja no hi és, operacions… l’equip ha quedat molt reduït i, en David i jo (Águeda) –que esteim treballant de dilluns a diumenge d’abans que surti el sol fins després que marxi- sentim que no tenim prou energia per donar més… no sabem com donar més al projecte. És per açò que, per temes de personal, de salut física i emocional i econòmics (falta sumar la situació meteorològica que mos fa patir i torontollar, falta d’aigua, l’increment de costos de tot…), ens hem vist en certa manera obligats a prendre certes mesures, prèviament consulta amb el nostre gestor i gent que mos ajudés a prendre les decissions més correctes.

Antigues propostes que abans tenien certa coherència, amb l’evolució de la vida han deixat de tenir-la:

  • Per una banda, s’han suprimit els punts de recollida (excepte IDONI i Komesano, on hi anem a deixar producte igualment per la seva botiga i, evidentment, La Botiga del Tros). Aquesta idea estava plantejada per a beneficiar-nos a noltros i als usuaris, a part de generar una simbiosi amb l’establiment col·laborador. Tenia moltíssim de sentit! Però fa un parell d’anys que el model de consum ha davallat i la situació ha minvat moltíssim. Arribaves i descarregaves unes quantes cistelles, i noltros mos estalviàvem transport i voltros la podíeu recollir sense despeses. Ara, però, amb tots aquests canvis esteim anant a cada punt de recollida per 1 cistella, 2… Directament, esteim perdent en cada viatge que esteim fent… Els propis Punts de Recollida fa temps que mos estan plantejant aquest canvi, de fet.
  • D’altra banda, l’import mínim acceptat pel web ha pujat a 30€. Com a proposta (algo que feis molts dels usuaris ja fa temps), al tractar-se d’un producte fresc i durader, una opció és fer la compra quinzenalment en comptes de setmanalment, per exemple.
  • S’han suprimit, temporalment, les cistelles tancades per qüestions de gestió principalment. De totes formes, podeu continuar fent la vostra compra al detall com fins ara!
  • A part, s’han modificat els dies d’entrega d’alguna de les zones per temes de logística: Sant Sadurni i Garraf passen a rebre les comandes el dijous en comptes del dimarts.

Què no ha canviat? Continuem amb La Botiga del Tros (a Vilafranca del Penedès) oberta i als mercats dels dissabtes a Vilafranca i a Barcelona.

Som conscients que a molts de voltros potser no us seran pràctics aquests canvis, però en aquest punt per noltros són del tot necessaris. Ens continuarem deixant la pell per a que el projecte pugui tirar endavant i esperem trobem la fórmula màgica per a que tot vagi a millor.

Us avancem que, preses aquestes decisions, hem tingut més esdeveniments, pel que hem de tornar a replantejar-nos algunes coses i esperem poder tenir clar com evolucionarà tot plegat abans del final d’aquest setembre de 2023.

Us agraïm moltíssim el suport que mos heu demostrat sempre! I estarem encantats de poder respondre qualsevol dels dubtes que vos sorgeixin.

Moltíssimes gràcies per tot!

-David i Águeda-

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades