Llibre de les plantes silvestres comestibles 02

SKU: ELL02 Categoria:

Origen: Col·lectiu Eixarcolant

12,00

Aquest és el segon volum de la col·lecció Els llibres de les plantes silvestres comestibles, elaborada i autoeditada pel Col·lectiu Eixarcolant. Es tracta d’una col·lecció de 10 volums, que té per objectiu aportar, d’una manera accessible i visual, però amb el màxim de rigor científic, informació sobre com podem identificar, recollir, cultivar i incorporar a la nostra dieta, amb seguretat i garantia d’èxit, les espècies silvestres comestibles que trobem arreu del principal.

Cadascun dels volums inclou 22 espècies, de tal manera que en conjunt la col·lecció possarà a l’abast dels lectors informació de 220 espècies silvestres comestibles, esdevenint així una obra exhaustiva i de referència per poder conèixer i utilitzar els recursos que ens ofereix l’entorn.

Espècies que inclou: cirera de pastor, salat blanc, bleda silvestre, borraina, calèndula, regalèssia, cuscullera, ginebró, tarongina, menta borda, pa i peixet, morella roquera, llentiscle, cosconilla, gratacul, romaní, sàlvia, sajolida, cardellet, mostassa, dent de lleó i yuca.

SKU: ELL02 Categoria:

Ressenyes

Sigueu els primers a ressenyar “Llibre de les plantes silvestres comestibles 02”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *