Llibre de les plantes silvestres comestibles 01

SKU: ELL01 Categoria:

Origen: Col·lectiu Eixarcolant

12,00

Aquest és el primer volum de la col·lecció Els llibres de les plantes silvestres comestibles, elaborada i autoeditada pel Col·lectiu Eixarcolant. Es tracta d’una col·lecció de 10 volums, que té per objectiu aportar, d’una manera accessible i visual, però amb el màxim de rigor científic, informació sobre com podem identificar, recollir, cultivar i incorporar a la nostra dieta, amb seguretat i garantia d’èxit, les espècies silvestres comestibles que trobem arreu del principal.

Cadascun dels volums inclou 22 espècies, de tal manera que en conjunt la col·lecció possarà a l’abast dels lectors informació de 220 espècies silvestres comestibles, esdevenint així una obra exhaustiva i de referència per poder conèixer i utilitzar els recursos que ens ofereix l’entorn.

Espècies que inclou: all rosa, blet negre, api cavallard, blet blanc, enciam de tronc, ravenissa blanca, rúcula silvestre, fonoll, bàbol, malva, escombrera, rosella, corn de cèrvo, plantatge, verdolaga, creixen, esbarzer, romàs, pimpinella, colitx, lletsó i ortiga.

SKU: ELL01 Categoria:

Ressenyes

Sigueu els primers a ressenyar “Llibre de les plantes silvestres comestibles 01”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *