Llibre de les plantes silvestres comestibles 04

SKU: ELL04 Categoria:

Origen: Col·lectiu Eixarcolant

12,00

Aquest és el quart volum de la col·lecció Els llibres de les plantes silvestres comestibles, elaborada i autoeditada pel Col·lectiu Eixarcolant. Es tracta d’una col·lecció de 10 volums, que té per objectiu aportar, d’una manera accessible i visual, però amb el màxim de rigor científic, informació sobre com podem identificar, recollir, cultivar i incorporar a la nostra dieta, amb seguretat i garantia d’èxit, les espècies silvestres comestibles que trobem arreu del principal.

Cadascun dels volums inclou 22 espècies, de tal manera que en conjunt la col·lecció possarà a l’abast dels lectors informació de 220 espècies silvestres comestibles, esdevenint així una obra exhaustiva i de referència per poder conèixer i utilitzar els recursos que ens ofereix l’entorn.

Espècies que inclou: alliària, porradell, caps blancs, margaridoia, carbassina, tàpera, cardamina, coronària, fonoll marí, pastanaga silvestre, ravenissa groga, freixe de fulla petita, marva arbòria, pi blanc, plantatge gros, estepera, dolceta, raïm de pastor, card marià, aleixandri, herba d’olor a llonganissa i ortiga petita.

SKU: ELL04 Categoria:

Ressenyes

Sigueu els primers a ressenyar “Llibre de les plantes silvestres comestibles 04”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *