Llibre de les plantes silvestres comestibles 05

SKU: LL05 Categoria:

eixarcolant.cat

12,00

Aquest és el cinquè volum de la col·lecció Els llibres de les plantes silvestres comestibles, elaborada i autoeditada pel Col·lectiu Eixarcolant. Es tracta d’una col·lecció de 10 volums, que té per objectiu aportar, d’una manera accessible i visual, però amb el màxim de rigor científic, informació sobre com podem identificar, recollir, cultivar i incorporar a la nostra dieta, amb seguretat i garantia d’èxit, les espècies silvestres comestibles que trobem arreu del principal.

Cadascun dels volums inclou 22 espècies, de tal manera que en conjunt la col·lecció possarà a l’abast dels lectors informació de 220 espècies silvestres comestibles, esdevenint així una obra exhaustiva i de referència per poder conèixer i utilitzar els recursos que ens ofereix l’entorn.

Espècies que inclou: avet, milfulles, albó, sarronet, maduixera, hisop, menta borda, coscoll, groseller, gavarrera, gerd, agrella, badola, madrona, pimpinella gran, xicoia, serpoll, regalèssia de muntanya, pota de cavall, nabiu, nabiu negre i herba de canonges.

SKU: LL05 Categoria:

Ressenyes

Sigueu els primers a ressenyar “Llibre de les plantes silvestres comestibles 05”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *