AMANIDA DE TOMÀQUET D’EL TROS

ag. 10, 2021 | Receptes | 0 comentaris

Ingredients

Tomàquets cor de bou (o altres)# sal d’herbes Natural Subirats # Oli d’oliva verge # Parmesà ratllat (podeu fer a casa l’opció vegana amb ametlles, sal i llevat de cervesa, ràpida i senzilla).

Una amanida amb tomàquets cor de bou d’El Tros d’Ordal i sal d’herbes de Natural Subirats.

Preparació

Tallem el tomàquet cor de bou a rodanxes. El posem en una safata. Un pessic de sal marina i la sal d’herbes de Natural Subirats, ben amorosit. Un bon raig d’oli d’oliva del Penedès i un polsim de parmesà pel damunt.
Boníssim!!!

Per fer el parmesà vegà, triturem 12g d’ametlles crues i pelades amb 25g de llevat de cervesa i 1 culleradeta de sal marina, a un molinet ó batedora, fins aconseguir una textura de pa ratllat fi. I llest per espolvorir els tomàquets o els plats que més t’agradin.

Ingredients

Tomàquets cor de bou (o altres)# sal d’herbes Natural Subirats # Oli d’oliva verge # Parmesà ratllat (podeu fer a casa l’opció vegana amb ametlles, sal i llevat de cervesa, ràpida i senzilla).

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

CREMA DE XIRIVIA

CREMA DE XIRIVIA

Simplement… Boníssima! Molt aromàtica, de gust intens i deliciós…

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

Col fermentada. Aliment ric en vitamines A, B1, B2 i un elevat contingut en vitamina C. Excel·lent aliment probiòtic, essencial en la regeneració de la flora intestinal. I moltes cosetes més

HUMMUS DE REMOLATXA AMB CRUDITÉS

HUMMUS DE REMOLATXA AMB CRUDITÉS

Tens un sopar, tothom ha de dur alguna cosa, t’has quedat adormida i has fet la migdiada del segle i no tens temps per salvar l’errada… Com que no?! Sempre estàs a temps de fer alguna cosa