Tallar la ceba, el porro i el fonoll a llunes, la branca d’api talladeta a trossos petits i el nap a daus petitons i afegir-hi un polsim de sal i cuinar fent xup-xup amb un rajolí d’oli d’oliva. Quan comenci a fer-se una mica transparent, afegir la pastanaga, la carbassaels alls i la xirivia tallats a trossos, i afegir el vi blanc; pujem el foc a mitja potència i esperem a que el vi s’evapori. Per últim, afegir la patata tallada a daus, afegir un altre polsim de sal, i tapar amb aigua. Tapem l’olla i deixem bullir aproximadament uns 15minuts. Un cop les verdures ben fetes i el foc apagat, afegim les espècies i deixem repossar uns 5 minuts més. Pasem per la batedora i ja ho tenim! Veureu que la textura és espectacular. Per presentar-ho, nosaltres hem afegit unes llavors de sèsam, lli i cànem moltes i un rajolí d’oli OVE.
0 Comments