CREMA DE XIRIVIA

ag. 10, 2021 | Receptes | 0 comentaris

Ingredients

1 ceba gran# 1 patata monalisa mitjana# 2 porros# 1 pastanaga# 300g carbassa dolça# 200g nap daikon# 2 dents d’all# Mig fonoll gran ó un de petit# 1 branca d’api# 800g xirivía# sal# pebre negre# pebre blanc# gingebre en pols# curry# oli OVE# Mig got de vi blanc# aigua

Simplement… Boníssima! Molt aromàtica, de gust intens i deliciós…

Preparació

Tallar la ceba, el porro i el fonoll a llunes, la branca d’api talladeta a trossos petits i el nap a daus petitons i afegir-hi un polsim de sal i cuinar fent xup-xup amb un rajolí d’oli d’oliva. Quan comenci a fer-se una mica transparent, afegir la pastanaga, la carbassaels alls i la xirivia tallats a trossos, i afegir el vi blanc; pujem el foc a mitja potència i esperem a que el vi s’evapori. Per últim, afegir la patata tallada a daus, afegir un altre polsim de sal, i tapar amb aigua. Tapem l’olla i deixem bullir aproximadament uns 15minuts. Un cop les verdures ben fetes i el foc apagat, afegim les espècies i deixem repossar uns 5 minuts més. Pasem per la batedora i ja ho tenim! Veureu que la textura és espectacular. Per presentar-ho, nosaltres hem afegit unes llavors de sèsam, lli i cànem moltes i un rajolí d’oli OVE.

Ingredients

1 ceba gran# 1 patata monalisa mitjana# 2 porros# 1 pastanaga# 300g carbassa dolça# 200g nap daikon# 2 dents d’all# Mig fonoll gran ó un de petit# 1 branca d’api# 800g xirivía# sal# pebre negre# pebre blanc# gingebre en pols# curry# oli OVE# Mig got de vi blanc# aigua

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

UNTABLE DE RAVANETS I POMA

UNTABLE DE RAVANETS I POMA

Abans de deixar que algo se faci malbé, dona-li la volta! Ens van sobrar molts manats de ravanets del mercat (de vegades els càlculs no surten) i no teniem prou boques per tants! Així que, a

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

Col fermentada. Aliment ric en vitamines A, B1, B2 i un elevat contingut en vitamina C. Excel·lent aliment probiòtic, essencial en la regeneració de la flora intestinal. I moltes cosetes més

HUMMUS DE REMOLATXA AMB CRUDITÉS

HUMMUS DE REMOLATXA AMB CRUDITÉS

Tens un sopar, tothom ha de dur alguna cosa, t’has quedat adormida i has fet la migdiada del segle i no tens temps per salvar l’errada… Com que no?! Sempre estàs a temps de fer alguna cosa