HUMMUS DE REMOLATXA AMB CRUDITÉS

ag. 10, 2021 | Receptes | 0 comentaris

Ingredients

400g cigrons cuits# 2 cullerades tahina# Mitja llimona# 1 dent d’all# Llavors de carbassa# Sèsam# 1 remolatxa crua# oli d’oliva verge extra# Sal# Comí# Pebre negre# 1/4 de tassa d’aigua# 2 pastanagues# 1 carbassó blanc# 1 col-i-rave

Tens un sopar, tothom ha de dur alguna cosa, t’has quedat adormida i has fet la migdiada del segle i no tens temps per salvar l’errada… Com que no?! Sempre estàs a temps de fer alguna cosa ràpida, bona i saludable per picar!

Preparació

– Ficar tots els ingredients a un got (excepte la pastanaga, el carbassó i el colrave) per batedora i triturar-los fins a obtenir una textura cremosa. Servir en un bol.
– Tallar la pastanaga, carbassó i col-i-rave en bastonets. Ara em ficat aquestes, però pots fer servir les verdures que més t’agradin per acompanyar l’hummus!

Ingredients

400g cigrons cuits# 2 cullerades tahina# Mitja llimona# 1 dent d’all# Llavors de carbassa# Sèsam# 1 remolatxa crua# oli d’oliva verge extra# Sal# Comí# Pebre negre# 1/4 de tassa d’aigua# 2 pastanagues# 1 carbassó blanc# 1 col-i-rave

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

Col fermentada. Aliment ric en vitamines A, B1, B2 i un elevat contingut en vitamina C. Excel·lent aliment probiòtic, essencial en la regeneració de la flora intestinal. I moltes cosetes més

UNTABLE DE RAVANETS I POMA

UNTABLE DE RAVANETS I POMA

Abans de deixar que algo se faci malbé, dona-li la volta! Ens van sobrar molts manats de ravanets del mercat (de vegades els càlculs no surten) i no teniem prou boques per tants! Així que, a

CREMA DE XIRIVIA

CREMA DE XIRIVIA

Simplement… Boníssima! Molt aromàtica, de gust intens i deliciós…