No saps com fer els calçotets?? Aqui teniu la recepta del tast que vàrem oferir al Subirats Tasta’l 2012. Que vagi de gust!
CREMA DE XIRIVIA
Simplement… Boníssima! Molt aromàtica, de gust intens i deliciós…
"calçotets"# 1 got de farina de blat (amb farina integral queda perfecte) — Pots utilitzar farina d’arròs ó fajol per fer la versió sense gluten # 2 cullerades de farina de blat de moro# sal# beguda gaseosa (Vichy, sifó, cervesa…)# oli d’oliva
No saps com fer els calçotets?? Aqui teniu la recepta del tast que vàrem oferir al Subirats Tasta’l 2012. Que vagi de gust!
Mesclem els ingredients secs i, poc a poc, anem afegint la beguda que haguem escollit fins aconseguir la textura dessitjada. Empapar els "calçotets" dins la tempura casera i daurar en una paella amb oli d’oliva ja calent, fins que quedi cruixent.
Es pot acompanyar amb salsa de calçots (recepta pròximament)
"calçotets"# 1 got de farina de blat (amb farina integral queda perfecte) — Pots utilitzar farina d’arròs ó fajol per fer la versió sense gluten # 2 cullerades de farina de blat de moro# sal# beguda gaseosa (Vichy, sifó, cervesa…)# oli d’oliva
Simplement… Boníssima! Molt aromàtica, de gust intens i deliciós…
Col fermentada. Aliment ric en vitamines A, B1, B2 i un elevat contingut en vitamina C. Excel·lent aliment probiòtic, essencial en la regeneració de la flora intestinal. I moltes cosetes més
Tens un sopar, tothom ha de dur alguna cosa, t’has quedat adormida i has fet la migdiada del segle i no tens temps per salvar l’errada… Com que no?! Sempre estàs a temps de fer alguna cosa
0 Comments