CREMA DE COLIFLOR, CARXOFA I REMOLATXA

ag. 10, 2021 | Receptes | 0 comentaris

Ingredients

1 ceba# 1 porro# 2 pastanagues# 1 fulla d’api# 2 carxofes# 1 patata# 2 remolatxes grans ó 3/4 petites# 1 coliflor# Oli d’oliva# Sal# Pebre# Comí# Curri

Una crema molt suau, que pots menjar tant ben calenta com ben freda de nevera. En aquest cas, l’hem acompanyat d’uns daus de tofu torrats.

Preparació

Comencem tallant totes les verdures, en trossos mitjans, ja que no ens interessa que siguin molt petits.
Possar a escalfar l’oli en una cassola, i potxar la ceba, el porro i la pastanaga amb un polsim de sal. Quan comenci a tenir una mica de color, afegir la resta de les verdures i deixar un parell de minuts més per a que es vagin agafent bé els sabors.
Llavors, afegim l’aigua fins a cobrir les verdures, i un cop comenci a bullir deixar coure aproximadament 15 minuts. Quan estigui ben fet, apaguem el foc i afegim la resta d’espècies i una mica més de sal si és necessari. Deixem reposar 5 minuts i passem per la batedora fins a aconseguir una textura fina però cremosa.
Bon profit!

Ingredients

1 ceba# 1 porro# 2 pastanagues# 1 fulla d’api# 2 carxofes# 1 patata# 2 remolatxes grans ó 3/4 petites# 1 coliflor# Oli d’oliva# Sal# Pebre# Comí# Curri

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

HUMMUS DE REMOLATXA AMB CRUDITÉS

HUMMUS DE REMOLATXA AMB CRUDITÉS

Tens un sopar, tothom ha de dur alguna cosa, t’has quedat adormida i has fet la migdiada del segle i no tens temps per salvar l’errada… Com que no?! Sempre estàs a temps de fer alguna cosa

UNTABLE DE RAVANETS I POMA

UNTABLE DE RAVANETS I POMA

Abans de deixar que algo se faci malbé, dona-li la volta! Ens van sobrar molts manats de ravanets del mercat (de vegades els càlculs no surten) i no teniem prou boques per tants! Així que, a

CREMA DE XIRIVIA

CREMA DE XIRIVIA

Simplement… Boníssima! Molt aromàtica, de gust intens i deliciós…