Una crema molt suau, que pots menjar tant ben calenta com ben freda de nevera. En aquest cas, l’hem acompanyat d’uns daus de tofu torrats.
CREMA DE XIRIVIA
Simplement… Boníssima! Molt aromàtica, de gust intens i deliciós…
1 ceba# 1 porro# 2 pastanagues# 1 fulla d’api# 2 carxofes# 1 patata# 2 remolatxes grans ó 3/4 petites# 1 coliflor# Oli d’oliva# Sal# Pebre# Comí# Curri
Una crema molt suau, que pots menjar tant ben calenta com ben freda de nevera. En aquest cas, l’hem acompanyat d’uns daus de tofu torrats.
Comencem tallant totes les verdures, en trossos mitjans, ja que no ens interessa que siguin molt petits.
Possar a escalfar l’oli en una cassola, i potxar la ceba, el porro i la pastanaga amb un polsim de sal. Quan comenci a tenir una mica de color, afegir la resta de les verdures i deixar un parell de minuts més per a que es vagin agafent bé els sabors.
Llavors, afegim l’aigua fins a cobrir les verdures, i un cop comenci a bullir deixar coure aproximadament 15 minuts. Quan estigui ben fet, apaguem el foc i afegim la resta d’espècies i una mica més de sal si és necessari. Deixem reposar 5 minuts i passem per la batedora fins a aconseguir una textura fina però cremosa.
Bon profit!
1 ceba# 1 porro# 2 pastanagues# 1 fulla d’api# 2 carxofes# 1 patata# 2 remolatxes grans ó 3/4 petites# 1 coliflor# Oli d’oliva# Sal# Pebre# Comí# Curri
Simplement… Boníssima! Molt aromàtica, de gust intens i deliciós…
Col fermentada. Aliment ric en vitamines A, B1, B2 i un elevat contingut en vitamina C. Excel·lent aliment probiòtic, essencial en la regeneració de la flora intestinal. I moltes cosetes més
Tens un sopar, tothom ha de dur alguna cosa, t’has quedat adormida i has fet la migdiada del segle i no tens temps per salvar l’errada… Com que no?! Sempre estàs a temps de fer alguna cosa
0 Comments