UNTABLE DE RAVANETS I POMA

ag. 10, 2021 | Receptes | 0 comentaris

Ingredients

Per dos pots (com els de la foto):# 250g de ravanets (amb pell)# 200g de poma pelada i tallada (jo vaig fer servir una groga de muntanya i una granny smith)# 1 culleradeta de mostassa# El suc d’1 llimona (si és molt gran, de mitja llimona)# 1 culleradeta de melassa d’arròs# 75g pipes de girasol# 25g pipes de carbassa# 160ml d’oli de girasol de primera premsada en fred (si feu servir oli d’oliva, que sigui molt suau)# 1 culleradeta d’escorça de bedoll (ó sucre, panela…)# Una polsim de sal# Un polsim de pebre negre# Un polsim d’orenga

Abans de deixar que algo se faci malbé, dona-li la volta! Ens van sobrar molts manats de ravanets del mercat (de vegades els càlculs no surten) i no teniem prou boques per tants! Així que, abans de veure com se pansien… Tatxan!!Us sorprendrà molt el resultat final! Fa la meitat de la meva vida que no en menjo, així que no recordo els gustos amb exactitud… Però al tastar-ho hagués jurat que estava menjant surimi ó cócktel de gambes!

Preparació

Rentem bé els revanets, i els fiquem a la batedora junt amb la resta d’ingredients excepte l’oli i la meitat del suc de llimona. Batem fins que quedi ben triturat.
Afegim l’oli i la resta del suc de llimona i tornem a batre, integrant bé tots els ingredients.
Fet! Més ràpid, impossible…

Ingredients

Per dos pots (com els de la foto):# 250g de ravanets (amb pell)# 200g de poma pelada i tallada (jo vaig fer servir una groga de muntanya i una granny smith)# 1 culleradeta de mostassa# El suc d’1 llimona (si és molt gran, de mitja llimona)# 1 culleradeta de melassa d’arròs# 75g pipes de girasol# 25g pipes de carbassa# 160ml d’oli de girasol de primera premsada en fred (si feu servir oli d’oliva, que sigui molt suau)# 1 culleradeta d’escorça de bedoll (ó sucre, panela…)# Una polsim de sal# Un polsim de pebre negre# Un polsim d’orenga

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

Col fermentada. Aliment ric en vitamines A, B1, B2 i un elevat contingut en vitamina C. Excel·lent aliment probiòtic, essencial en la regeneració de la flora intestinal. I moltes cosetes més

HUMMUS DE REMOLATXA AMB CRUDITÉS

HUMMUS DE REMOLATXA AMB CRUDITÉS

Tens un sopar, tothom ha de dur alguna cosa, t’has quedat adormida i has fet la migdiada del segle i no tens temps per salvar l’errada… Com que no?! Sempre estàs a temps de fer alguna cosa

CREMA DE XIRIVIA

CREMA DE XIRIVIA

Simplement… Boníssima! Molt aromàtica, de gust intens i deliciós…