MOSTASSA CASOLANA

ag. 10, 2021 | Receptes | 0 comentaris

Ingredients

3 cullerades soperes de mostassa en gra, seca# 5cl d’aigua (un quart de got)# 12cl de vinagre (una mica més de mig got)# 1 cullerada sopera de sal, rasa# 1 cullerada sopera de mel# 60cl oli de girasol (3 gots)# 1 cullerada sopera de curri ó de cúrcuma, ó de gingebre ó d’una espècia al gust

Els nostres productors de mostassa ens han passat els seus trucs màgics! El Josep i la Maria ens expliquen com fer mostassa! Aqui teniu la recepta, i també podeu veure un video explicatiu (de la versió crua) al següent enllaç: https://youtu.be/Ze8N1Dv3gNw

[Fotografia de Gastronosfera]

Preparació

VERSIÓ CRUA:
1. Moldre la mostassa en sec
2. Possar tots els ingredients en un puot inclosa la mostassa molta, junts, a excepció de l’oli
3. Es passa tot per la batedora i es va afegint l’oli molt a poc a poc
Recomanacions: És important afegir l’oli molt a poc a poc, com si estiguessim fent una maionesa

VERSIÓ FETA AL FOC:
1. Possar tots els ingredients en un cassó a excepció de l’oli i de l’espècia triada i escalfar-los a foc lent durant un parell de minuts com a màxim
2. Deixar-ho refredar una miqueta i passar-ho per la batedora. Afegir l’espècia (si es vol) i llavors es va incorporant l’oli, molt a poc a poc

Ingredients

3 cullerades soperes de mostassa en gra, seca# 5cl d’aigua (un quart de got)# 12cl de vinagre (una mica més de mig got)# 1 cullerada sopera de sal, rasa# 1 cullerada sopera de mel# 60cl oli de girasol (3 gots)# 1 cullerada sopera de curri ó de cúrcuma, ó de gingebre ó d’una espècia al gust

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Entrades relacionades

HUMMUS DE REMOLATXA AMB CRUDITÉS

HUMMUS DE REMOLATXA AMB CRUDITÉS

Tens un sopar, tothom ha de dur alguna cosa, t’has quedat adormida i has fet la migdiada del segle i no tens temps per salvar l’errada… Com que no?! Sempre estàs a temps de fer alguna cosa

UNTABLE DE RAVANETS I POMA

UNTABLE DE RAVANETS I POMA

Abans de deixar que algo se faci malbé, dona-li la volta! Ens van sobrar molts manats de ravanets del mercat (de vegades els càlculs no surten) i no teniem prou boques per tants! Així que, a

CREMA DE XIRIVIA

CREMA DE XIRIVIA

Simplement… Boníssima! Molt aromàtica, de gust intens i deliciós…

0
El meu cistell