MOSTASSA CASOLANA

ag. 10, 2021 | Receptes | 0 comentaris

Ingredients

3 cullerades soperes de mostassa en gra, seca# 5cl d’aigua (un quart de got)# 12cl de vinagre (una mica més de mig got)# 1 cullerada sopera de sal, rasa# 1 cullerada sopera de mel# 60cl oli de girasol (3 gots)# 1 cullerada sopera de curri ó de cúrcuma, ó de gingebre ó d’una espècia al gust

Els nostres productors de mostassa ens han passat els seus trucs màgics! El Josep i la Maria ens expliquen com fer mostassa! Aqui teniu la recepta, i també podeu veure un video explicatiu (de la versió crua) al següent enllaç: https://youtu.be/Ze8N1Dv3gNw

[Fotografia de Gastronosfera]

Preparació

VERSIÓ CRUA:
1. Moldre la mostassa en sec
2. Possar tots els ingredients en un puot inclosa la mostassa molta, junts, a excepció de l’oli
3. Es passa tot per la batedora i es va afegint l’oli molt a poc a poc
Recomanacions: És important afegir l’oli molt a poc a poc, com si estiguessim fent una maionesa

VERSIÓ FETA AL FOC:
1. Possar tots els ingredients en un cassó a excepció de l’oli i de l’espècia triada i escalfar-los a foc lent durant un parell de minuts com a màxim
2. Deixar-ho refredar una miqueta i passar-ho per la batedora. Afegir l’espècia (si es vol) i llavors es va incorporant l’oli, molt a poc a poc

Ingredients

3 cullerades soperes de mostassa en gra, seca# 5cl d’aigua (un quart de got)# 12cl de vinagre (una mica més de mig got)# 1 cullerada sopera de sal, rasa# 1 cullerada sopera de mel# 60cl oli de girasol (3 gots)# 1 cullerada sopera de curri ó de cúrcuma, ó de gingebre ó d’una espècia al gust

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

UNTABLE DE RAVANETS I POMA

UNTABLE DE RAVANETS I POMA

Abans de deixar que algo se faci malbé, dona-li la volta! Ens van sobrar molts manats de ravanets del mercat (de vegades els càlculs no surten) i no teniem prou boques per tants! Així que, a

CREMA DE XIRIVIA

CREMA DE XIRIVIA

Simplement… Boníssima! Molt aromàtica, de gust intens i deliciós…

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

Col fermentada. Aliment ric en vitamines A, B1, B2 i un elevat contingut en vitamina C. Excel·lent aliment probiòtic, essencial en la regeneració de la flora intestinal. I moltes cosetes més