– Escalfem el forn a uns 180º
– Barrejem les farines a un bol, el bicarbonat i la sal
– A part, a la batedora ficar la compota, el sucre de bedoll, els caquis madurs pelats, la pastanaga pelada i el gingebre pelat i batre. Llavors afegir la garrofa, la canyella, la crema de sèsam i batre fins que quedi una massa homogènia. Afegir l’oli i la beguda vegetal a la barreja de la batedora poc a poc i barrejar bé.
Barrejem la massa de la batedora amb les farines al bol fins a que quedi tot ben uniforme
– Trossejar les anous i afegir-les a la barreja, juntament amb dues cullerades del suc de taronja i remenar bé
– Afegir la massa a un motlle que abans haurem engrassat una mica i ficar al forn durant uns 3/4 d’hora aproximadament a 170º, i anar vigilant. Quan el ganivet surti net al punxar el pastís, és que està perfecte! – Deixem refredar i llavors afegim la resta del suc de taronja per sobre, ben repartit per a que s’absorbeixi bé per tot arreu
– Per decorar, tallem el caqui no tant madur a mitjes llunes, i col·loquem a sobre del pastís
0 Comments