PASTÍS DE CAQUI, , PASTANAGA, TARONJA I GARROFA

ag. 10, 2021 | Receptes | 0 comentaris

Ingredients

1 tassa i mitja de farina de fajol# 1 tassa de farina de civada# 1 culleradeta de bicarbonat# 1 polsim de sal# 3/4 tassa de compota de poma casolana# 1/2 tassa de "sucre" de bedoll# 2 caquis grans ben madurs# 1 caqui persimon més fort# 1 pastanaga mitjana# 1 dit de gingebre# 4 cullerades de farina de garrofa# 1 culleradeta canyella en pols# 5 cullerades oli de girasol# 1 i 3/4 tassa de llet vegetal# 2 cullerades de crema de sèsam# 2 grapats d’anous pecanes pelades# suc d’1 taronja

Recepta sense gluten i sense sucre, però podeu modificar i ficar les farines i sucre que us convengui. En aquest cas tampoc he fet servir ou, però l’equivalència de compota de poma de la recepta és per 3 ous.
La textura que queda és increïble!

Preparació

– Escalfem el forn a uns 180º
– Barrejem les farines a un bol, el bicarbonat i la sal
– A part, a la batedora ficar la compota, el sucre de bedoll, els caquis madurs pelats, la pastanaga pelada i el gingebre pelat i batre. Llavors afegir la garrofa, la canyella, la crema de sèsam i batre fins que quedi una massa homogènia. Afegir l’oli i la beguda vegetal a la barreja de la batedora poc a poc i barrejar bé.
Barrejem la massa de la batedora amb les farines al bol fins a que quedi tot ben uniforme
– Trossejar les anous i afegir-les a la barreja, juntament amb dues cullerades del suc de taronja i remenar bé
– Afegir la massa a un motlle que abans haurem engrassat una mica i ficar al forn durant uns 3/4 d’hora aproximadament a 170º, i anar vigilant. Quan el ganivet surti net al punxar el pastís, és que està perfecte! – Deixem refredar i llavors afegim la resta del suc de taronja per sobre, ben repartit per a que s’absorbeixi bé per tot arreu
– Per decorar, tallem el caqui no tant madur a mitjes llunes, i col·loquem a sobre del pastís

Ingredients

1 tassa i mitja de farina de fajol# 1 tassa de farina de civada# 1 culleradeta de bicarbonat# 1 polsim de sal# 3/4 tassa de compota de poma casolana# 1/2 tassa de "sucre" de bedoll# 2 caquis grans ben madurs# 1 caqui persimon més fort# 1 pastanaga mitjana# 1 dit de gingebre# 4 cullerades de farina de garrofa# 1 culleradeta canyella en pols# 5 cullerades oli de girasol# 1 i 3/4 tassa de llet vegetal# 2 cullerades de crema de sèsam# 2 grapats d’anous pecanes pelades# suc d’1 taronja

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

CREMA DE XIRIVIA

CREMA DE XIRIVIA

Simplement… Boníssima! Molt aromàtica, de gust intens i deliciós…

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

Col fermentada. Aliment ric en vitamines A, B1, B2 i un elevat contingut en vitamina C. Excel·lent aliment probiòtic, essencial en la regeneració de la flora intestinal. I moltes cosetes més

HUMMUS DE REMOLATXA AMB CRUDITÉS

HUMMUS DE REMOLATXA AMB CRUDITÉS

Tens un sopar, tothom ha de dur alguna cosa, t’has quedat adormida i has fet la migdiada del segle i no tens temps per salvar l’errada… Com que no?! Sempre estàs a temps de fer alguna cosa