PASTÍS DE POLENTA AMB MOST, POMA I FRUITS SECS

ag. 10, 2021 | Receptes | 0 comentaris

Ingredients

1 tassa de polenta# 3 tasses de moost macabeu Suc de Vida# 2 pomes# 2 grapats de fruits secs# sal# gingebre en pols# canyella en pols

Un postre sense sucre, sense gluten i sense productes d’origen animal, ideal pels més llaminers ja que és ben dolç i deliciós. Un berenar complet i nutritiu. Un experiment que ha quedat la mar de bé! 😛

Preparació

Torrar la polenta a una paella una mica alta i després afegir-hi el most i la poma trossejada i remenar per homogenitzar els ingredients. Quan comenci a bullir afegir la sal, el gingebre i la canyella i remenar fins que s’evapori el liquid. Afegir els fruits secs i barrejar bé. Possar a un motlle i deixar refredar (millor a la nevera). Quan s’hagi compactat i tengui la textura tipus plum-cake, ja es pot servir.

Ingredients

1 tassa de polenta# 3 tasses de moost macabeu Suc de Vida# 2 pomes# 2 grapats de fruits secs# sal# gingebre en pols# canyella en pols

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

UNTABLE DE RAVANETS I POMA

UNTABLE DE RAVANETS I POMA

Abans de deixar que algo se faci malbé, dona-li la volta! Ens van sobrar molts manats de ravanets del mercat (de vegades els càlculs no surten) i no teniem prou boques per tants! Així que, a

CREMA DE XIRIVIA

CREMA DE XIRIVIA

Simplement… Boníssima! Molt aromàtica, de gust intens i deliciós…

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

Col fermentada. Aliment ric en vitamines A, B1, B2 i un elevat contingut en vitamina C. Excel·lent aliment probiòtic, essencial en la regeneració de la flora intestinal. I moltes cosetes més

0
El meu cistell