PURÉ DE PATATA I MAITAKE

ag. 10, 2021 | Receptes | 0 comentaris

Ingredients

6 patates Haerla mitjanes# 110g de bolet maitake fresc# 1 porro# 1 dent d’all# Oli d’oliva verge# Sal# Pebre negre# Farigola# Llimona# "Llet" vegetal (en aquest cas hem fet servir de quinoa i arròs)

De gust molt intens i sabrós, és un acompanyament ideal per a infinitat de plats. I, no és per res, però… està boníssim!! En aquest cas el vam fer servir d’acompanyament d’una hamburguesa

Preparació

-En una cassola amb aigua i un polsim de sal i farigola bullint, afegim la patata pelada i tallada en quatre trossos, el porro a rodanxes, l’all a làmines i el maitake tal qual. Un cop els ingredients estiguin tous i es puguin atravessar amb un ganivet (passats uns 10-15min), escorrem bé.
-Llavors, en un recipient "fondo" incorporem els ingredients i els esclafem amb una forquilla i amb l’ajuda d’un rajolí d’oli i el suc de gairebé mitja llimona, fins a aconseguir una textura pastosa (també podeu ajudar-vos d’una batedora per que us quedi més cremós). Salpimentem i afegim la llet vegetal poc a poc, i continuem remenant fins que s’amalgamin bé tots els ingredients i quedi la textura dessitjada.

Ingredients

6 patates Haerla mitjanes# 110g de bolet maitake fresc# 1 porro# 1 dent d’all# Oli d’oliva verge# Sal# Pebre negre# Farigola# Llimona# "Llet" vegetal (en aquest cas hem fet servir de quinoa i arròs)

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

CREMA DE XIRIVIA

CREMA DE XIRIVIA

Simplement… Boníssima! Molt aromàtica, de gust intens i deliciós…

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

Col fermentada. Aliment ric en vitamines A, B1, B2 i un elevat contingut en vitamina C. Excel·lent aliment probiòtic, essencial en la regeneració de la flora intestinal. I moltes cosetes més

HUMMUS DE REMOLATXA AMB CRUDITÉS

HUMMUS DE REMOLATXA AMB CRUDITÉS

Tens un sopar, tothom ha de dur alguna cosa, t’has quedat adormida i has fet la migdiada del segle i no tens temps per salvar l’errada… Com que no?! Sempre estàs a temps de fer alguna cosa