RÚCULA AMB PERA DE LA PISCINA D’ORDAL

ag. 10, 2021 | Receptes | 0 comentaris

Ingredients

Rúcula petita
Pera a làmines
Parmesà a làmines
Sal marina
Oli d’oliva verge

Una base de rúcula, combinat amb pera i parmesà.
Recepta del grup de la piscina d’Ordal d’enguany.

Preparació

Per un plat.
Tota la base del plat ple de ruca petita, 4 làmines de pera (la que vulguis)per sobre i
unes làmines petites de parmesà. Amanit amb sal marina i oli d’oliva.
Senzill, fàcil de fer i està molt bó.

Ingredients

Rúcula petita
Pera a làmines
Parmesà a làmines
Sal marina
Oli d’oliva verge

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

CREMA DE XIRIVIA

CREMA DE XIRIVIA

Simplement… Boníssima! Molt aromàtica, de gust intens i deliciós…

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

Col fermentada. Aliment ric en vitamines A, B1, B2 i un elevat contingut en vitamina C. Excel·lent aliment probiòtic, essencial en la regeneració de la flora intestinal. I moltes cosetes més

HUMMUS DE REMOLATXA AMB CRUDITÉS

HUMMUS DE REMOLATXA AMB CRUDITÉS

Tens un sopar, tothom ha de dur alguna cosa, t’has quedat adormida i has fet la migdiada del segle i no tens temps per salvar l’errada… Com que no?! Sempre estàs a temps de fer alguna cosa

Política de privacitat

Utilitzem cookies pròpies (necessàries per a permetre la navegació) i galetes de tercers (Google) per rastrejar l'ús de la web (com a navegador utilitzat, tipus de dispositiu utilitzat, nombre de visites) i per proporcionar aplicacions de tercers (Google Analytics) aquestes dades de seguiment anònim. Aquestes galetes només es recopilaran fent clic a "D'acord". Pots rebutjar les galetes analítiques de tercers.

Més informació sobre el nostre Avís legal i política de privacitat.