Una base de rúcula, combinat amb pera i parmesà.
Recepta del grup de la piscina d’Ordal d’enguany.
CREMA DE XIRIVIA
Simplement… Boníssima! Molt aromàtica, de gust intens i deliciós…
Rúcula petita
Pera a làmines
Parmesà a làmines
Sal marina
Oli d’oliva verge
Una base de rúcula, combinat amb pera i parmesà.
Recepta del grup de la piscina d’Ordal d’enguany.
Per un plat.
Tota la base del plat ple de ruca petita, 4 làmines de pera (la que vulguis)per sobre i
unes làmines petites de parmesà. Amanit amb sal marina i oli d’oliva.
Senzill, fàcil de fer i està molt bó.
Rúcula petita
Pera a làmines
Parmesà a làmines
Sal marina
Oli d’oliva verge
Simplement… Boníssima! Molt aromàtica, de gust intens i deliciós…
Col fermentada. Aliment ric en vitamines A, B1, B2 i un elevat contingut en vitamina C. Excel·lent aliment probiòtic, essencial en la regeneració de la flora intestinal. I moltes cosetes més
Tens un sopar, tothom ha de dur alguna cosa, t’has quedat adormida i has fet la migdiada del segle i no tens temps per salvar l’errada… Com que no?! Sempre estàs a temps de fer alguna cosa
0 Comments