SEITAN AMB SALTEJAT DE MONGETES TENDRES I BOLET XIITAKE

ag. 10, 2021 | Receptes | 0 comentaris

Ingredients

Seitan# Ceba de Figueres# 3 dents d’all# Mongeta tendra# Bolet xiitake# Nyora# Ron# Oli d’oliva verge# Sal# Pebre negre# Cúrcuma# Farigola

Una recepta ideal per quan tens pressa i no gaire temps per cuinar, i per no haver d’acabar menjant "qualsevol cosa". 10 minutets, i llest! I com tenim tanta pressa i no ens podem parar a pe

Preparació

En una paella amb l’oli d’oliva, comencem a preparar la ceba i els alls, que hauran estat tallats a làmines. Quan comencin a estar dauradets, serà quan afegirem la mongeta, que haurem trossejat, i afegirem un polsim de sal. Quan la mongeta estigui gairebé feta, incorporem el xiitake (si és petit es pot possar sencer, sino el podem tallar per la metiat o en quatre trossos). Remenem bé i afegim llavors un trosset de nyora picadeta. Quan estigui gairebé fet, serà quan afegirem el rajolí de ron, que deixarem evaporar. Un cop evaporat l’alcohol i just abans d’apagar el foc, amorosim amb un polsim de pebre negre, cúrcuma i farigola. Serà llavors quan apagarem el foc (per evitar que es volatilitzin les propietats de les herbes) i acabarem de remenar per barrejar bé els ingredients.
Amb el suc que hauran deixat les verdures, farem el seitan, que simplement amb una miqueta de pebre i farigola queda boníssim.
I a dinar, que hi ha gana!

Ingredients

Seitan# Ceba de Figueres# 3 dents d’all# Mongeta tendra# Bolet xiitake# Nyora# Ron# Oli d’oliva verge# Sal# Pebre negre# Cúrcuma# Farigola

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Entrades relacionades

UNTABLE DE RAVANETS I POMA

UNTABLE DE RAVANETS I POMA

Abans de deixar que algo se faci malbé, dona-li la volta! Ens van sobrar molts manats de ravanets del mercat (de vegades els càlculs no surten) i no teniem prou boques per tants! Així que, a

CREMA DE XIRIVIA

CREMA DE XIRIVIA

Simplement… Boníssima! Molt aromàtica, de gust intens i deliciós…

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

Col fermentada. Aliment ric en vitamines A, B1, B2 i un elevat contingut en vitamina C. Excel·lent aliment probiòtic, essencial en la regeneració de la flora intestinal. I moltes cosetes més

0
El meu cistell