En una paella amb l’oli d’oliva, comencem a preparar la ceba i els alls, que hauran estat tallats a làmines. Quan comencin a estar dauradets, serà quan afegirem la mongeta, que haurem trossejat, i afegirem un polsim de sal. Quan la mongeta estigui gairebé feta, incorporem el xiitake (si és petit es pot possar sencer, sino el podem tallar per la metiat o en quatre trossos). Remenem bé i afegim llavors un trosset de nyora picadeta. Quan estigui gairebé fet, serà quan afegirem el rajolí de ron, que deixarem evaporar. Un cop evaporat l’alcohol i just abans d’apagar el foc, amorosim amb un polsim de pebre negre, cúrcuma i farigola. Serà llavors quan apagarem el foc (per evitar que es volatilitzin les propietats de les herbes) i acabarem de remenar per barrejar bé els ingredients.
Amb el suc que hauran deixat les verdures, farem el seitan, que simplement amb una miqueta de pebre i farigola queda boníssim.
I a dinar, que hi ha gana!
0 Comments