SOPA DE CARBASSÓ

ag. 10, 2021 | Receptes | 0 comentaris

Ingredients

4 carbassons
4 cebes
Sal Marina

Sopa de carbassó sense llets ni patates.
El carbassó tal qual i cebes per amorosir.

Preparació

Un cop el carbassó net, pel·lem les parts lletges, hi deixem la pell verda, el tallem a trossos i el posem en una olla a bullir.
Les cebes netes les tallem a juliana i les passem per la paella, li fem un sofregit que li pugi el gustet i la tirem a l’olla junt amb el carbassó. Hi tirem la sal marina i ho deixem bullir.
L’aigua justa arran del carbassó. Ho deixem bullir, ho passem per el turmix. I a servir calentona o freda segons el temps.

Ingredients

4 carbassons
4 cebes
Sal Marina

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

UNTABLE DE RAVANETS I POMA

UNTABLE DE RAVANETS I POMA

Abans de deixar que algo se faci malbé, dona-li la volta! Ens van sobrar molts manats de ravanets del mercat (de vegades els càlculs no surten) i no teniem prou boques per tants! Així que, a

CREMA DE XIRIVIA

CREMA DE XIRIVIA

Simplement… Boníssima! Molt aromàtica, de gust intens i deliciós…

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

Col fermentada. Aliment ric en vitamines A, B1, B2 i un elevat contingut en vitamina C. Excel·lent aliment probiòtic, essencial en la regeneració de la flora intestinal. I moltes cosetes més