XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA
Col fermentada. Aliment ric en vitamines A, B1, B2 i un elevat contingut en vitamina C. Excel·lent aliment probiòtic, essencial en la regeneració de la flora intestinal. I moltes cosetes més
2kg meló# 100cc oli d’oliva# suc de dos llimones (si us sembla molt, primer proveu amb una)# un ramallet de menta fresca# un pessic de pebre negre molt
Talla la polpa del meló en dauets. Barreja les fulles de menta i la resta d’ingredients. Tritura amb la bateroda fins que quedi molt fi. Si queda molt espès, pots afegir una mica d’aigua freda. Si ho dessitges, passa-ho per un colador per a que quedi més lleuger. Deixa refredar, és més agradable ben fresquet. Serveix en bols i a disfrutar!
*Foto mslatino
2kg meló# 100cc oli d’oliva# suc de dos llimones (si us sembla molt, primer proveu amb una)# un ramallet de menta fresca# un pessic de pebre negre molt
Col fermentada. Aliment ric en vitamines A, B1, B2 i un elevat contingut en vitamina C. Excel·lent aliment probiòtic, essencial en la regeneració de la flora intestinal. I moltes cosetes més
Tens un sopar, tothom ha de dur alguna cosa, t’has quedat adormida i has fet la migdiada del segle i no tens temps per salvar l’errada… Com que no?! Sempre estàs a temps de fer alguna cosa
Abans de deixar que algo se faci malbé, dona-li la volta! Ens van sobrar molts manats de ravanets del mercat (de vegades els càlculs no surten) i no teniem prou boques per tants! Així que, a
0 Comments