VERDURES DE TEMPORADA AL VAPOR AMB VINAGRETA DE MOSTASSA I POMA

ag. 10, 2021 | Receptes | 0 comentaris

Ingredients

Alls secs# Coliflor# Col lombarda# Pastanaga# Remolatxa# Xirivia# Porro# Alls secs# Bleda vermella# Api# I l’assortiment de verdures que us vengui de gust!

PER LA VINAGRETA:
1 got d’oli d’oliva verge extra# 1-2 culleradetes de mostassa# 2 culleradetes de tahina (pasta de sèsam)# 1 polsim de sal d’herbes de Natural Subirats# 1 poma golden (ó 2 culleradetes de concentrat de poma)# 1 rajolí de suc de llimona

Qui ha dit que menjar unes verduretes al vapor no pot ser divertit i deliciós? Hi ha gran varietat de verdures i hortalisses de temporada que són meravelloses!

Preparació

Per fer les verdures només cal que les trossejeu i les col·loqueu a la safata per cuinar al vapor. Si voleu que us quedin "al dente" només cal coure uns 5 minuts. En cas de voler-les ben toves, necessitarem entre 10 i 15 minuts. Les dents d’all les possarem senceres, una mica esclafades amb un cop de mà abans de possar a coure.

Per la vinagreta, possar tots els ingredients a un recipient adhient i batre amb la batedora ó, si no voleu la textura tant fina, barrejar a mà.

Bon profit!

Ingredients

Alls secs# Coliflor# Col lombarda# Pastanaga# Remolatxa# Xirivia# Porro# Alls secs# Bleda vermella# Api# I l’assortiment de verdures que us vengui de gust!

PER LA VINAGRETA:
1 got d’oli d’oliva verge extra# 1-2 culleradetes de mostassa# 2 culleradetes de tahina (pasta de sèsam)# 1 polsim de sal d’herbes de Natural Subirats# 1 poma golden (ó 2 culleradetes de concentrat de poma)# 1 rajolí de suc de llimona

0 Comments

Envia el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Entrades relacionades

UNTABLE DE RAVANETS I POMA

UNTABLE DE RAVANETS I POMA

Abans de deixar que algo se faci malbé, dona-li la volta! Ens van sobrar molts manats de ravanets del mercat (de vegades els càlculs no surten) i no teniem prou boques per tants! Així que, a

CREMA DE XIRIVIA

CREMA DE XIRIVIA

Simplement… Boníssima! Molt aromàtica, de gust intens i deliciós…

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

XUCRUT DE COL LOMBARDA I DE COL RISSADA

Col fermentada. Aliment ric en vitamines A, B1, B2 i un elevat contingut en vitamina C. Excel·lent aliment probiòtic, essencial en la regeneració de la flora intestinal. I moltes cosetes més

0
El meu cistell